Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
€ 15,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De nieuwe sensatie en het nieuwe merk in Nederland en België: Klara de Koe, een opblaasbare rubberen springkoe / skippykoe die hetzelfde werkt als een skippybal.   
 
Een garantie voor veilig speelplezier! Superleuk om mee te springen, maar ook leuk om te verzorgen! Leuk voor binnen én buiten ...

 

Deze springkoe is geschikt voor kinderen van ca. 1 t/m 6 jaar.  

 
Klara de Koe wordt ook gebruikt op Boerderijdagen, peuterspeelzalen en bij fysiotherapeuten en wachtruimtes van bijv. ziekenhuizen. Deze springkoe stimuleert namelijk alle bewegingsvormen en is uitermate geschikt voor de ontwikkeling van evenwichtsgevoel. De oren van de koe zorgen voor een stevige grip en stabiliteit tijdens het springen. 


Afmeting: 50 cm lang, 40 cm hoog, 20 cm breed. 

Deze leuke springkoe wordt geleverd met een handig pompje, dus opblazen is zo gepiept.

Opties:

Standaard levertijd

1 dag

Voorraad

€ 15,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marjet - 29-09-2018 10:05

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dit is erg leuk om cadeau te geven. Helaas ging deze een dag later al kapot. Maar de bon aan de ontvanger van de skippykoe gegeven en binnen een paar dagen een nieuwe geleverd! Wat een service. De 4 jarige skippyt er naar hartelust op maar ook in rollenspellen speelt de koe mee.