Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom bij Springkoe.nl!

Op zoek naar een uniek kraamkado? Of een echt origineel kado?
 

Onze skippydieren zijn niet alleen leuk om te zien en om mee te spelen, maar zijn ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind. Op deze skippybal ontdekt je kind namelijk al zijn/haar spieren en leert het ze te gebruiken. Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen. Ook zijn de skippydieren ideaal om mee te knuffelen.

Onze skippydieren zijn met name geschikt voor opgroeiende peuters en kleuters waarbij de te ontwikkelen coördinatieve vaardigheden een dagelijkse uitdaging vormen.

Je komt onze skippydieren tegen in ziekenhuizen, revalidatiecentra, kinderdagverblijven maar ook in de wachtruimtes van tandartsen en huisartsen.

Al onze producten zijn 100% veilig, voldoen aan alle Europese richtlijnen en bevatten geen schadelijke stoffen als weekmakers.

Al onze producten zijn gemaakt van stevig rubber (zonder weekmakers!), zijn Phthalate vrij, CE gekeurd en voldoen aan de strengste regels. Dat is als ouder/verzorger een prettige en veilige gedachte. Lees de leuke en onafhankelijke review van onze springkoe op de blog van HippeShops en overtuig jezelf: http://www.hippeshops.nl/springkoe_hip_review_skippykoe